To ganger har jeg sett Anne Grete Preus, som jeg vet. Første gangen var i det før omtalte Spellemansshowet fra 1994.

                          Bildet er scannet fra saken jeg hadde i Lokalavisen Tønsberg

Andre gangen var en gang tidlig på 2000-tallet. Stedet var Gamle Ormelet, som jeg har usedvanlig mange gode konsertminner fra.

Preus var alene på scenen i denne konserten og som så mange som skriver sine egne, gode låter, så er historien bak låtene vel så viktige. Hun er en fantastisk historieforteller, både i låtene og mellom.

Konserter på Ormelet er som regel sånne konserter der man sitter og lytter og i så måte var dette en av de aller beste som jeg kan huske.

OG:

Før konserten, så fikk jeg audiens hos henne. For jeg var på jobb for Lokalavisen Tønsberg og hadde avtalt en liten prat. Jeg leter fremdeles etter det intervjuet, men jeg husker at konserten var samtidig som et eller annet fotballmesterskap, så jeg synes det var rart å legge konserter samtidig.

Hun var enig, sa hun likte fotball og at favorittlaget var Crystal Palace….