«Havna på Havna» er navnet på årets sommershow på Havna Hotel denne sommeren. La meg bare med en gang si at jeg er veldig glad for at Maria Mohn og Henning Stranden har havnet i vårt øyrike denne sommeren.

Henning Stranden er for mange kjent som han som synger «We Are The World» på Beat Fort Beat, med alle stemmene som er med i den originale sangen til USA for Africa. Denne sangen er selvsagt med i årets show.

Og det er for å si det rett ut et show som er spekket med høydepunkter, både musikalsk og humoristisk.

Maria Mohn er en usedvanlig dyktig sangerinne, med et stort humortalent. Dette får hun til fulle vist i en meget god parodi på Carola. Og ikke minst i hennes parodi på Ingrid Bjørnhov. Treffsikkert og gjennomført.

Hun leverer også en meget sterk og rørende prestasjon når hun tolker «Sommernatt ved fjorden».

Stranden har en meget anvendelig stemme og er en meget sterk humorist. Både med stemme, kroppspråk og mimikk. Han er dessuten en glitrende imitator.

Det er så mye jeg kunne ha sagt om dette showet, men jeg er så redd for å røpe for mye. Men tro meg på at dette er det beste sommershow som har vært på Havna på veldig mange år. Det fortjener virkelig å få fulle hus.

Ikke minst bør dere får med dere pianist Torbjørn Kvamme, som er glitrende på tangentene og et avslutningsnummer som fikk fram gåsehuden hos enkelte.

Sjekk spilledatoer her.